2021 Kapsylens ateljéer

Kapsylens ateljéer bjuder in Stockholms konstföreningar.
Är du med i en konstförening? Då har ni möjlighet att få komma till oss på Kapsylens ateljéer, besöka våra arbetsplatser och köpa verk. I den fina katalogen som Apotekets konstförening precis givit ut är flera av oss representerade; Sara Casten Carlberg, Sanna Haverinen, Eva Larsson, Lotte Nilsson-Välimaa, Kenneth Pils, Maria Zetterstrand i sällskap av många andra spännande konstnärer.

Kapsylens ateljéer event (28 september 2021)
Kapsylenär ett speciellt hus på många sätt.
Det är ett fritt kulturhus på Söder som ägs och förvaltas av medlemmarna själva.
Ett femtiotal kulturarbetare har sina arbetslokaler i huset och många är konstnärer som arbetar med visuella uttryck på olika sätt. Vi, Kapsylens ateljéer, vill nu bjuda in er till vårt fantastiska hus och till våra älskade arbetslokaler. Här kan ni ta del av tretton aktiva konstnärer. Kom, mingla och kika runt i vår gamla Kapsylfabrik där historien bokstavligt talat sitter i väggarna.
Vi utlovar också högkvalitativ bildkonst, skulptur, fotografi och konsthantverk och hoppas att ni ska hitta något till er förening.

Om er konstförening vill besöka Kapsylens ateljeer mejla oss på ateljeer@kapsylen.se.

Obs! använd INTE denna adress för frågor kring lediga lokaler eller annat som gäller Kapsylen. Använd i så fall Kapsylens kontaktformulär: https://kapsylen.se/contact

Bilagor